mandag 7. september 2009

Markin, blogging og youtube

Ja, jeg driver på da. Nå har jeg retta mine første tekster i programmet Markin. Jeg er spent på elevenes reaksjoner. Men jeg synes jeg fikk opp tempoet litt etter de første tekstene. Dette året skal jeg forsøke å rette mest mulig digitalt, det blir spennende. Jeg er også i gang med de første elevbloggene. Kommunikasjon- og kulturgruppa mi har såvidt starta. Elevene er iallfall motiverte. Nå gleder jeg meg til Araknia på Trysil seinere i uka. Det digitale skoleåret mitt er i gang, krevende, men morsomt.


Nå har jeg lært å legge til en Youtubesnutt, tror jeg. Det skal jeg forsøke nå - takket være del og bruk fikk jeg svar på hvordan jeg skulle gjøre det. Det er supert med gode nettkollegaer!


Så, da skulle jeg ha lenka til litt fin musikk for å teste. Men får jeg det til? Neida.... nå nærmer det seg midnatt, så jeg tror kanskje det ikke kommer så mye godt ut av at jeg prøver dette 20 ganger til. Det er ikke det at jeg ikke liker en utfordring altså...

1 kommentar:

  1. Spent på å høre flere erfaringer med Markin. Jeg har snust litt på testversjonen, men kunne tenke meg den nyeste utgaven. Rettebunkene blir jo hverken færre eller mindre med årene... Men du som er en liten digital pilot, burde ikke du få komme en tur på IKT-konferansen vår i oktober?

    SvarSlett